Bröllop

Att fotografera bröllop är för mig att fotografera kärlek med kärlek. Man måste ha en passion och en förälskelse för bröllop om man ska lyckas fånga de små detaljerna och känsloögonblicken. Jag älskar bröllop i alla dess former och fäller minst en tår under varje ceremoni jag har fått äran att föreviga. Kärleken under bröllopsdagen är så stark mellan alla inblandade, bruden, brudgummen, barnen, gästerna ja till och med fotografen! ;) Jag har stor respekt för ceremonin och gör mitt bästa för att försiktigt smyga mig runt för att ta bilderna till ert minne.


Jag fotograferar känslor och ögonblick under er dag och under porträttfotograferingen är det med skratt och kärlek jag hjälper er att bli trygga framför kameran.


I alla paket ingår:


  • Konsultation - Vid bokning träffas vi och diskuterar igenom era önskemål (gäller ej 1-timmespaketet).
  • Testfotografering före bröllopet - Om ni vill ingår också en ca 30 minuters kärleksfotografering med 3 bilder som en "övning" innan den stora dagen. Bilderna är lågupplösta och passar för webben och sociala medier. Framkallade och högupplösta bilder kan beställas extra här. (gäller ej 1-timmespaketet).
  • Redigering av era bilder.
Bröllopspaket

12 timmar: 25 000:- (alla bra bilder högupplösta och redigerade, med fria framkallningsrättigheter för privat bruk. 3 st inramade förstoringar eller 3 st art plats på trä)

Vill ni fånga hela dagen. Allt från förberedelser till tårtan, första dansen och en del utav festen. Det är underbart att ha en fotograf med hela dagen som fångar varje ögonblick.


8 timmar: 20 000:-  (inkl alla utvalda bilder högupplösta, med fria framkallningsrättigheter för privat bruk. 2 st inramade förstoringar eller 2 st art plats på trä)

Vill ni få med förberedelser av bruden, brudgummen, porträtt, vigsel, mingel och brudskålen, ja nästan hela dagen så är det här rätt paket.


5 timmar: 15 000:- (inkl alla utvalda bilder högupplösta, med fria framkallningsrättigheter för privat bruk. 1 st inramad förstoring eller 1 art plate på trä)

Vill ni ha vackra porträtt, fotografier från vigseln och gratulationer och mingel efter vigseln, samt detaljbilder av dekorationevana vid festlokalen. Bokar ni fotograf för fem timmar.


3 timmar: 9000:-  (inkl alla utvalda bilder högupplösta)

Om ni vill ha vackra porträttbilder och dokumentera vigseln

- Bilderna väljs ut ur ett webbgalleri med möjlighet att beställa fler bilder.


1 timme porträtt: 5000:- (inkl ca 10 stycken högupplösta bilder)

Om ni är intresserad av en kortare fotografering och vill ha minne från er dag.

- Ingen konsultation eller testfotografering ingår

- Bilderna väljs ut ur ett webbgalleri med möjlighet att beställa fler bilder.
Bilderna från bröllopet levereras, efter full betalning, ca 4-8 veckor efter bröllopet.

Extra timmar vid bröllopet debiteras med 2500:- per timme, endast hela timmar debiteras.Xantan Fotografi innehar F-skattsedel och alla priser är inkl. moms.


Copyright @Xantan Fotografi All Rights Reserved

Xantan Fotografi


Familjefotograf i Sundsvall